(Removed from publishing)

MIG/MAG-hitsaaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 15.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme MIG/MAG-hitsaajaa Kangasalle.

Toivomme hakijoilta itsenäistä työotetta sekä kokemusta MIG/MAG-hitsauksesta. Voimassa olevat hitsausluokat ovat eduksi, muttei välttämätöntä. Tehtävässä hitsataan terästä, ruostumatonta terästä sekä alumiinia.

Kyseessä on päivätyö klo 6-14.30 ja tarvittaessa töitä tehdään myös 2-vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.