(Removed from publishing)

Metsätalousasiantuntija
UPM

Original publication date 7.5.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt metsätalousasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi 1.7.-31.10.2019 väliseksi ajaksi Hämeenlinnan metsäasiakasyksikön alueelle Turkuun.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Metsätalousasiantuntijana vastaat hakkuiden ja metsänhoitotöiden toimenpide-ehdotuksista ja metsävaratiedon hallinnasta. Huomioit ympäristöasiat omalla vastuualueellasi sekä toimit yhteistyössä myös yksityisten metsänomistajien kanssa.

Kuka olet

Edellytämme sinulta vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (esim. metsätalousinsinööri) sekä aikaisempaa työskentelyä metsätalouden parissa. Asiakaspalveluhenkisyys ja tavoitteellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle. Tehtävä edellyttää lisäksi hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, metsäisten tietojärjestelmien osaamista, työskentelyä maastossa sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Näiden lisäksi odotamme sinulta suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Jari Engström, +358400132937.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.05.2019 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.