(Removed from publishing)

Metallityöntekijä projektitehtäviin Jorvakseen
Mesvac Oy

Original publication date 10.5.2019
Mesvac Oy
Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen autotallinoviin, teollisuusoviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin, palo-oviin ja niiden huoltoon erikoistunut yritys. Mesvac Oy on osa Hörmann Group-konsernia. Liikevaihtomme on n. 35 milj. € ja henkilöstömäärämme n. 180. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa.
www.mesvac.fi
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Mesvac Oy:lle työntekijää metallituotteiden kokoonpanoon. Tehtävänä on projekti- ja tiimityönä toteutettava teräsrakenteisten liukupalo-ovien sekä palorullaovien kokoaminen. Ovet kootaan piirustusten mukaisesti lähinnä ruuvaamalla ja poraamalla. Projektin kesto on arviolta noin vuoden 2020 syksyyn ja kokoonpano tehdään sarjatyönä. Työ on päivätyötä Mesvac Oy:n tuotantotiloissa Jorvaksessa.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta sitoutumista projektin loppuun saakka. Olet myös itse-ohjautuva ja tarkka tekijä, joka on ylpeä omasta työnjäljestään. Sopeudut tiimityöskentelyyn ja sinulla on oma-aloitteisuutta tehokkaiden ja tarkoituksenmukaisten työtapojen löytämiseen. Tehtävässä tarvitaan piirustusten lukutaitoa ja mielellään aiempaa kokemusta metallin kokoonpanotyöstä. Trukinajotaito ja hitsaamistaito ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä.
Koulutus ja työkokemus
Metallin peruskoulutus ja kokemus
Muut tiedot
Tarjolla on reilu ja miellyttävä työympäristö Mesvacilla sekä erittäin mielenkiintoinen työtehtävä, jossa sinulla on mahdollisuus sekä näyttää osaamisesi, että oppia aivan uutta. Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakusi käsittelyä.

Lisätietoa saat soittamalla toimistoomme arkisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Vuoden 2020 syksyyn
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.