(Removed from publishing)

Metallimaalari asiakkallemme Vaasaan
Adecco

Original publication date 7.2.2019Työn kuvaus:
  Onko sinulla kokemusta ruiskumaalauksesta? Teetko työtäsi hyvällä asenteella ja oma-aloitteisella otteella? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!
 
Etsimme asiakkaallemme Vaasaan maalaria kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Kokemus metallimaalauksesta katsotaan eduksi, mutta otamme huomioon myös hakijat, jotka ovat aidosti kiinnostuneita oppimaan maalaustyön ja työskentelemään tuotantoympäristössä. Tarvitset työssäsi huolellisuutta ja tarkkuutta sekä valmiutta fyysiseen työhön. Valittujen henkilöiden on läpäistävä terveytarkastus ja huumausainetestit.
 
Mikäli kiinnostuit, hae heti jättämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 24.2.2019, mutta käymme hakua läpi jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsulteilta Pauliina Rintalalta, p. 040 149 5197 (pauliina.rintala@adecco.fi) tai Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540 (susanna.kytoharju@adecco.fi).
 
Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijöidemme työsuhteista huolehtiminen on sydämen asia. Jokaisella vuokratyöntekijällämme on oma yhteyshenkilö, joka auttaa henkilökohtaisesti kaikissa asioissa. Hakuja ja työsuhteita hoitavat tiimimme henkilöstökonsultit Pauliina Rintala ja Susanna Kytöharju sekä HR Trainee Samuli Mäki-Rajala. Liity Adeccolaisten porukkaan!
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Metallimaalari


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa