(Removed from publishing)

Mepco-konsultti
Azets Insight Oy

Original publication date 15.3.2019

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, joka on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä HR-palveluiden, taloushallinnon ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Azetsin viime vuosiin on kuulunut vahvaa orgaanista kasvua, yrityskauppoja sekä toimintatapojen kehittämistä. Pidämme huolta asiakkaidemme taloudesta ja henkilöstöstä, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää kaikki mahdollisuudet ja kasvaa kannattavasti.

Azets Technology-liiketoimintayksikkö etsii nyt kaupallista ja kokenutta

Mepco-konsulttia

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme HRMS Consulting- tiimimme Mepco-järjestelmän taitavaa asiantuntijaa. Olet mukana palkka- ja HR-asiakkaiden Mepco-käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa, toimit Mepco-pääkäyttäjänä sekä osallistut myyntiprosessiin asiantuntijana etsien parasta mahdollista ratkaisua uusille asiakkaillemme.

Tässä tehtävässä menestyt mikäli,

  • Olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja nautit asiakaskontakteista
  • Korkea laatu ja asioiden loppuun saattaminen on sinulle kunnia-asia
  • Sinulla on erinomaiset Mepco-taidot
  • Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja dokumentointi on sinulle luontaista
  • Oman työn hallinta ja priorisointi onnistuu vaivatta
  • Sinulta löytyy joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa ja paineensietokykyä
  • Haluat olla mukana kehittämässä Mepco-tiimin työskentelytapoja ja vaikuttaa positiivisesti
  • Mepco-liiketoimintamme kehittymiseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla luomassa menestystä, kehittyä kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa sekä ison yrityksen hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Oletko sinä tiimimme kaivattu vahvistus? Lisätietoja tehtävästä antaa Tony Leppänen, 0400 393 472, tai tony.leppanen@azets.com. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.azets.fi/ura/tyopaikat/, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.