(Removed from publishing)

Menekinedistäjä kaupanalan asiakkaallemme
Adecco

Original publication date 20.2.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallamme ensi viikolle (viikko 9) työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Tampereen alueelle.
   
Etsimme asiakkaallamme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) viikolle 9 Tampereen alueelle. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse valitsemaan, minä päivinä työt teet. Arviolta kolmeksi päiväksi on työtä.  
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan ja raportoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.  
Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Tampereen alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä.  Voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.  
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön viikolle 9. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:n sekä hakemuksesi ENGLANNIKSI. Viimeinen hakupäivä on 25.2 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Teija Rauhala, teija.rauhala@adecco.fi, p. 040 585 1920 .
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä Tre 2018


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Teija Rauhala


Toimipaikka:  Tampere