(Removed from publishing)

Mekaniikkasuunnittelija Vantaalle
Barona Engineering

Original publication date 29.11.2018

Etsimme kokenutta mekaniikkasuunnittelijaa asiakkaallemme Vantaalle. Mikäli sinulla on kokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä 2-3 vuodesta eteenpäin, voit olla etsimämme henkilö. Työsuhde on vakituinen ja tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian tai sovittuna ajankohtana.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI) ja kokemusta kone- ja/tai laitesuunnittelutehtävistä sekä 3D-ohjelmistoista. Omaat aktiivisen ja motivoituneen tiimityöskentelyasenteen sekä hyvän suullisen ja kirjallisen kommunikaatiotaidon niin suomeksi kuin englanniksikin.

Työskentelet vastuullasi olevan tuotealueen puitteissa niin tuotekehityksen kuin asiakaskohtaisten suunnitteluprojektienkin parissa vastaten omalta osaltasi niiden läpiviennistä sekä jälkihoidollisista tehtävistä. Toimit asiantuntijana ja teet yhteistyötä niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet edetä haastavampiin asiantuntijatehtäviin tai esimerkiksi pääsuunnittelijaksi. Halutessasi ja elämäntilanteesi salliessa pääset osallistumaan käyttöönottoihin asiakkaiden tiloissa ympäri maailman.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haluaisimme kuulla sinusta! Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi nyt! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Karoliina Kröger (050 5151857), mielellään tiistaisin 13-15.