(Removed from publishing)

Mekaniikkasuunnittelija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Original publication date 2.1.2020

Vahvistamme organisaatiotamme Liikkuvat työkoneet ja hyötyajoneuvot -toimialallamme ja etsimme joukkoomme mekaniikkasuunnittelijaa Tampereelle.

Työtehtäväsi koostuvat erilaisten työkoneiden ja ajoneuvojen mekaniikkasuunnittelusta itsenäisesti tai kokeneemman henkilön johdolla. Tarvittaessa voit ohjata ja valvoa myös nuorempien suunnittelijoiden työtä. Työ voi olla projektiluonteista suunnittelua, ylläpitosuunnittelua tai tuotekehitystä. Laadit valmistuspiirustukset ja vastaat rakenteiden toiminnallisuudesta ja valmistettavuudesta. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, muutaman vuoden suunnittelukokemusta sekä nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelmistojen hallintaa. Arvostamme valmistusteknistä osaamista ja sen käytännön kokemusta sekä hydrauliikan tuntemusta. Työskentelyotteesi on itsenäinen, järjestelmällinen ja etenet kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Sinulla on halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Tehtävää on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnittelutehtävien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 26.1.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Katso Stefanin Comatec uratarina https://www.youtube.com/watch?v=-AoUFMEr7yQ.