(Removed from publishing)

Mekaniikkasuunnittelija Porvooseen
Barona Teollisuus Oy

Original publication date 14.6.2019

Barona Engineering hakee kahta mekaniikkasuunnittelijaa asiakkailleen vakituiseen työsuhteeseen Porvoon sekä Sipoon seudulle. Olemme tekniikan rekrytointeihin erikoistunut yksikkö, joka työllistää lähes sata asiantuntijaa asiakkailleen kuukausittain.

Mekaniikkasuunnittelijana vastaat teknisten tuotteiden mekaniikkasuunnittelusta. Toimit monipuolisissa 3D-mekaniikkasuunnittelutehtävissä pääsääntöisesti tuotekehityshankkeiden parissa. Suunnittelijana tuotat myös hankinnan, valmistuksen ja jälkimarkkinoiden tarvitsemia dokumentteja ja toimit tarvittaessa asiantuntijana muille sidosryhmille.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä aiempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä 3D-ympäristössä. Toivomme, että sinulla on hyvät ryhmätyö- ja ongelmanratkaisutaidot, sekä halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä. Puhut ja kirjoitat lisäksi sujuvaa englantia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivan haastavan tehtävän alallaan tunnetussa kansainvälisessä yrityksessä. Lisäksi saat käyttöösi kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja liikunta), uusimmat työvälineet sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka asettunee 3500€ - 4500€/kk väliin riippuen osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Henriltä numerosta 043 8244822. Jätäthän hakemuksesi vielä ennen juhannusta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on elokuun aikana.