(Removed from publishing)

Mekaniikkasuunnittelija Enicsille Raaheen
Academic Work

Original publication date 18.4.2019
Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa laaja-alaiseen ja suurta kasvua tekevään yritykseen! Pääset osallistumaan mekaniikkasuunnittelun projekteihin mielenkiintoisten tuotteiden parissa, motivoiva ja asiantunteva tiimi tukenasi. Jos mekaniikka-ala on suuri kiinnostuksen kohteesi ja haluat kehittää mallinnus- ja dokumentointitaitojasi, toimi heti ja hae paikka jo tänään!
KUVAUS
Etsimme kokoaikaista mekaniikkasuunnittelijaa Raaheen! Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamista ja varmuutta mallinnuksen ja dokumentaation sarakkeella erilaisissa mekaniikkasuunnittelun tuoteprojekteissa. Tukenasi on kokenut tiimi, ja saat työhön perusteellisen perehdytyksen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Enics Raahe Oy:ssä. Kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA

* Mallinnusten suorittaminen ja piirustusten laatiminen
* Dokumentaatio ja raportointi
* Kommunikaatio asiakkaiden suuntaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. konetekniikan AMK)
* Aiempaa kokemusta mallinnustyökaluista (esim. SolidWorks)
* Hyvät tietotekniset taidot
* Hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen
* Joustava, oma-aloitteinen ja muiden kanssa toimeentuleva työote


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: 3.6.2019, jatko mahdollinen
* Työmäärä: kokoaikainen
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Raahe
* Julkaisupäivämäärä: 18.4.2019


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Enics on 550 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä suomalaisomisteinen teknologia-alan yritys, jolla on kotipaikkana Sveitsi. Enicsin asiakkaina on monia kansainvälisiä teknologiayrityksiä. Yritys tekee myös laajasti yhteistyötä suomalaisten hissiyritysten kanssa. Laatu ja varmuus ovat tärkeitä komponentteja heidän toiminnassaan, he pyrkivät tuottamaan pitkäikäisiä tuotteita.