(Removed from publishing)

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja
Oy Turku Energia - Åbo Energi Ab

Original publication date 29.3.2019

HAEMME JUURI SINUA TYÖNJOHTAJAKSI MEKAANISEEN KUNNOSSAPITOON

Tehtävässä vastaat mekaanisen kunnossapidon koordinoinnista, työnjohtamisesta ja kehittämisestä erikseen määritetyllä prosessivastuualueella. Vastaat oman vastuualueesi mekaanisen kunnossapidon tehokkaasta suorittamisesta, raportoinnista ja huolto-ohjelmien ajantasaisesta noudattamisesta. Työturvallisuuden varmistaminen ja kehittäminen kuuluvat toimenkuvaasi. Osallistut tarvittaessa työnsuunnitteluun. Työkohteinasi ovat TSE:n ja TE:n omistuksessa olevat energiantuotantoyksiköt.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA usean vuoden työkokemusta työskentelystä voimalaitosympäristössä sekä soveltuvaa teknillistä koulutusta (esim. AMK). Olet tottunut ohjaamaan ryhmän toimintaa ja sinulle on ominaista kantaa vastuuta sekä ottaa asiat hoitaaksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Huolellisesta ja harkitsevasta työskentelytyylistäsi huolimatta pystyt tarvittaessa tekemään nopeitakin päätöksiä. Kunnossapidon tietojärjestelmien osaaminen sekä kunnossapitomenetelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusimman tekniikan parissa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 14.4.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Matti Akkanen to 4.4. klo 14-16, pe 5.4. klo 9-11 ja to 11.4. klo 14-16 p. 040 821 2813.

Turku Energia on savuton työpaikka.