(Removed from publishing)

Media-alan palveluneuvoja
Personalhuset

Original publication date 9.1.2019

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija? Onko media-ala lähellä sydäntäsi?

Haemme Helsinkiin MEDIA-ALAN PALVELUNEUVOJIA.

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Tehtävä sisältää sekä asiakkaiden neuvomista että tilausten vastaanottamista.

Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 6–11 sekä viikonloppuisin 7-15.00 välillä ja työtunteja kertyy viikossa 20-37,5 tuntia. Kyseessä on 8 kuukauden määräaikaisuus ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on mahdollisuus jatkoon.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita eri asiakaspalvelukanavissa. Toivomme, että viestit luontevasti sekä kirjallisesti että suullisesti ja vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn media-alan näköalapaikalla. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan nuorekkaan tiimin tuen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.1.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.