(Removed from publishing)

Matkustajainformaatiopäällikkö
Finrail Oy

Original publication date 5.9.2018

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

MATKUSTAJAINFORMAATIOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan rautateiden matkustajainformaatiosta ja sen kehittämisestä.

Mitä tarjoamme

Vastuullesi kuuluvat rautateiden laiturialueiden matkustajainformaation kokonaisuus (dynaamiset opasteet ja kuulutukset), matkustajainformaatiojärjestelmät sekä Finrailin matkustajainformaation mobiilipalvelut. Lisäksi vastuullasi on avoimeen rajapintaan tuotettava matkustajainformaatio sekä näiden kehittäminen ja erilaiset kokeilut.

Vastaat matkustajainformaation laadun seurannasta ja kehittämisestä ja osallistut matkustajainformaation häiriönhallinnan kehittämiseen. Vedät yhteistyöryhmiä ja vastaat kansallisesta sekä kansainvälisestä yhteistyöstä rautatieliikenteen ja muiden matkustajainformaatiota tuottavien tahojen kanssa.

Työssäsi keskiössä on laadukkaan matkustajainformaation tuottaminen myös häiriö- ja poikkeustilanteissa. Toimit esimiehenä Finrail Oy:n matkustajainformaation asiantuntijoille sekä teet töitä operatiivisen organisaation kanssa.

Sinun tulisi olla kiinnostunut ja innostunut matkustajainformaatiosta ja sen kehittämisestä. Hahmotat asiakastarpeen sekä liikennejärjestelmien ja eri toimijoiden tuottaman informaation ja yhteistyömahdollisuudet. Omaat selkeän vision rautateiden matkustajainformaation kehittämisestä. Sinulla on kokemusta älyliikenteestä ja tunnet mm. Liikenne palveluna-konseptin. Haluat olla etunojassa kehittämässä matkustajainformaatiota sekä tuottamassa dataa sovelluskehittäjien ja koko yhteiskunnan käyttöön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa kokemusta matkustaja- tai asiakasinformaation parista sekä vahvaa osaamista projektien hallinnasta. Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta rautatiealalta, mutta se katsotaan eduksi.

Sinulla tulisi olla soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto. Omaat kyvyn hahmottaa helposti isoja kokonaisuuksia, mutta jaksat perehtyä myös yksityiskohtiin. Sanat kehitysmyönteinen, vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen kuvaavat sinua. Toimintatapasi on innostava ja pitkäjänteinen sekä johdat toimintaa eteenpäin esimerkkiä näyttämällä ja laittamalla itsesi likoon. Edellytyksenä on myös sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi.

Tehtävä on täysin uusi ja sen taustalla on Finrail Oy:n ja Liikenneviraston rautatietoimintojen yhdistyminen vuoden 2019 alusta aloittavaan liikenteenohjausyhtiöön. Tässä tehtävässä pääset itse kehittymään ja vaikuttamaan rautatiejärjestelmän toimivuuteen sekä seuraamaan läheltä liikennesektorin muuttumista ja rautatiejärjestelmän kehitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa. Työpaikka sijaitsee Finrailin pääkonttorissa Helsingissä ja työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Sanna Järvenpää (puh 040 8620 897 tai sanna.jarvenpaa@finrail.fi). Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9de905f0 ja ansioluettelosi 23.9.2018 mennessä.