(Removed from publishing)

Matalapainepesijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 28.5.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

 

Etsimme ammattimaiseen tiimiimme sopivia

 

MATALAPAINEPESIJÖITÄ

 

elintarviketehtaan tuotantotiloihin Vantaan Pakkalaan. Työ on elintarviketehtaan puhdistusta sisältäen esimerkiksi tehtaan tuotantolinjojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua. Työ on pääsääntöisesti yötyötä, työvuorot alkavat klo 20-22 välillä. Kun työtehtävät ovat hyvin hallussa, on mahdollista siirtyä tekemään töitä urakkapalkalla!

 

Pesijöiltä edellytämme huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävässä eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.