(Removed from publishing)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 11.1.2019

Etsitkö itsenäistä ja aktiivista työtä? Lue tämä tarkkaan!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

MATALAPAINEPESIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä sekä tehtaan sosiaali- ja toimistotilojen siivousta. Töitä tehdään arkisin iltapäivävuorossa klo 13 alkaen. Töitä on tarjolla vähintään 25 tuntia, mutta tarvittaessa jopa täydet 37,5 tuntia!

Aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta arvostamme eniten halua oppia työhön. Työ on erittäin vastuullista ja itsenäistä sekä edellyttää tekijältään hyvää peruskuntoa. Tässä tehtävässä saat takuuvarmasti täyteen päivän askeleet! Lisäksi toivomme vähän joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle, sillä työ on tiukasti sidoksissa asiakkaamme tuotannon rytmiin. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Meiltä puolestasi saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli mielenkiintosi heräsi, hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.