(Removed from publishing)

Matalapainepesijä Äänekoskelle
ISS Palvelut Oy

Original publication date 5.11.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?
Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta SIIVOOJAA / MATALAPAINEPESIJÄÄ Äänekoskelle tuurausvuoroihin.

Työtehtäviisi kuuluu elintarvikesiivous teollisuusympäristössä. Työsuhde on vakituinen. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arki-iltaisin klo 15-19 välille ja kausiluontoisesti viikonloppuisin. Loppuvuoden ajan tunteja on tarjolla sesongin vuoksi enemmän, mutta alkuvuodesta työ painottuu tuurausvuoroihin. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja reipas asenne, sillä voimme perehdyttää sinut tehtävääsi. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos olet tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -