(Removed from publishing)

Markkinointiviestinnän harjoittelija
Apetit Ruoka Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt kesäksi Kalasatamaan sinua

MARKKINOINTIVIESTINNÄN HARJOITTELIJA

Tehtäviisi kuuluvat sisällöntuotanto eri kanaviin, sosiaalisen median julkaisut sekä muut monipuoliset avustavat työt erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän päivittäisissä tehtävissä ja kehitysprojekteissa. Tehtävässä on toki mahdollisuus näyttää kyntensä ja ottaa isompaa roolia osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Toivoimme sinulta kaupallista ja myynnillistä ajattelutapaa, kiinnostusta elintarvikealaan sekä hyvää visuaalista näkemystä, yhteistyökykyä ja sujuvaa kynää. Arvostamme myös kokemusta analytiikan hyödyntämisestä digitaalisen sisällön suunnittelussa sekä kuvankäsittelytaitoja.

Odotamme sinulta meneillään olevia tai päätökseen vietyjä kaupallisen alan tai viestinnän opintoja ja mahdollisesti työkokemusta alalta. Olet kiinnostunut hyvästä ruuasta ja syömisestä ja haluat auttaa ihmisiä lisäämään kasvisten käyttöä päivittäisessä ruokavaliossaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Lisäksi harjoittelijoilla on yhteisiä tapaamisia, joissa tutustutaan toisiin harjoittelijoihin ja Apetitin eri toimintoihin. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko arvoketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.