(Removed from publishing)

Markkinointipäällikkö
Terveystalo

Original publication date 22.1.2020

Haemme Terveystalon markkinointi- ja viestintätiimiin Helsingin ydinkeskustaan

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tule meille vastaamaan Terveystalon hyvinvointipalvelujen, diagnostiikkapalvelujen sekä toimialan edistyneimpien etäpalvelujen markkinoinnista. Pääset mielenkiintoiselle alalle, vauhdilla kasvavaan yritykseen ja osaksi huipputiimiä, joka vastaa Terveystalon markkinoinnista ja viestinnästä.

Olet kokenut markkinoinnin ammattilainen, kykenet strategiseen ajatteluun ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Digitaalinen, dataohjattu markkinointi, sisältömarkkinointi sekä digitaalisten palvelujen maailma on sinulle tuttua eikä growth hacking ole sinulle vieras käsite. Sinulla on vähintään 5-10 vuoden kokemus monipuolisista ja vaativista kuluttajamarkkinoinnin tehtävistä sekä kaupallinen korkeakoulututkinto. Arvostamme vahvaa kaupallista näkemystä ja näyttöjä tuloksellisesta markkinoinnista.

Olet aikaansaava ja näkemyksellinen, tottunut matriisiorganisaatiossa työskentelyyn ja sinulla pysyvät langat käsissä kiireisissäkin tilanteissa. Tehtävässä työskentelet tiiviisti yhdessä hyvinvointi-, digiterveys- ja diagnostiikkaliiketoimintamme sekä muun markkinointi- ja viestintätiimin ja yhteistyökumppaniemme kanssa.  Olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut ja yhteistyökykyinen sekä hallitset useita samanaikaisia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta myös analyyttistä ja proaktiivista työskentelyotetta.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

- vahvaa kuluttajamarkkinoinnin taustaa

- kokemusta digitaalisesta/dataohjatusta markkinoinnista sekä sisältömarkkinoinnista

- hyviä vuorovaikutustaitoja

- joustavuutta ja kykyä edistää useita samanaikaisia tehtäviä

- kehitysmyönteistä asennetta ja analyyttisyyttä

- itsenäistä työskentelyotetta sekä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä näköalapaikan kasvavassa, innovatiivisessa ja vauhdikkaassa yksityisen terveyspalvelualan johtavassa yrityksessä. Tulet osaksi dynaamista ja osaavaa markkinoinnin ja viestinnän tiimiä ja saat mukavat työkaverit. Tehokas ja osaava tiimimme tekee tuloksellista työtä: olemme toimialan kärkeä useilla mittareilla. Terveyden ja hyvinvoinnin markkinointi on innostavaa ja palkitsevaa - tule taistelemaan terveemmän elämän puolesta!

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Tiina Marttinen, puh. 0400 252 337 tiistaina 28.1. klo 16-17,  keskiviikkona  29.1 klo 16-17 ja perjantaina 30.1. klo 9-10.

Täytä sähköinen hakemus 7.2.2020 mennessä www.terveystalo.com Liitä siihen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.