(Removed from publishing)

Markkinointipäällikkö
Oy Transmeri Ab

Original publication date 12.3.2019

Suomen johtava luonnonkosmetiikan maahantuoja ja verkkokauppias hakee kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen sinua, osaava ja innostava

Markkinointipäällikkö

vastaamaan markkinoinnista ja verkkokauppojen kehittämisestä ja tuloksesta.

Edellytämme:

  • Vähittäiskaupan ja verkkokaupan liiketoiminnan hallintaa, laaja-alaista ymmärrystä markkinointiviestinnästä sekä terävää konsepti- ja kohderyhmäosaamista.
  • Monipuolista kokemusta tuloksellisesta markkinoinnista kuluttaja- ja yritysasiakkaiden parissa. Arvostamme erityisesti näyttöjä tuloksellisesta digi- ja vaikuttajamarkkinoinnista.
  • Aiempi kokemus luonnonkosmetiikkaan ja kestävään kehitykseen liittyvästä liiketoiminnasta katsotaan eduksi.
  • Vahvaa ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja läpivientikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Vahvaa esimieskokemusta ja erinomaisia organisointitaitoja
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tehtävässäsi vastaat luonnonkosmetiikan markkinointipanostusten ja verkkokauppojemme tuloksellisuudesta. Vastaat luonnonkosmetiikkasarjojemme markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta, sekä kotimaisten ja kansainvälisten verkkokauppojemme konseptien ja myynnin kehittämisestä. Toimit markkinointi- ja verkkokauppatiimin esimiehenä ja raportoit kosmetiikkaliiketoiminnan johtajalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä mukavat työkaverit.

Lisätietoja kosmetiikkaliiketoiminnan johtaja Anu Koskinen, puh. 050 562 4826 ma 18.3. klo 9-11 tai to 21.3. klo 14-16, sekä HRS Advisorsin Maiju Kangas, puh. 050 302 7185 to 14.3. ja 21.3. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 24.3.2019 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.