(Removed from publishing)

Markkinointipäällikkö
Lapland Hotels Oy

Original publication date 14.1.2019

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, jonka juuret ovat vahvasti Lapissa. Kaupunkihotelleilla tuomme palan modernia lappilaista tunnelmaa myös keskelle urbaaneja kaupunkiympäristöjä. Lapin luonto ja sen tarinat näkyvät kaikessa mitä teemme. Meillä koko henkilökunta toimii ylpeydellä pohjoisen elämäntyylin ja vieraanvaraisuuden lähettiläinä.

 

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen, osaksi markkinointitiimiämme, erityisesti kaupunkihotelliemme markkinoinnista inspiroituvaa markkinointipäällikköä. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän matkailualan markkinoinnin aitiopaikalta.

 

Markkinointipäällikkönä pääset kehittämään kasvavan matkailuliiketoimintamme markkinointia. Suunnittelet ja toteutat kaupunkihotelliemme markkinointitoimenpiteitä ja vastaat markkinoinnin automaatioprojektista. Teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimin kanssa, ja tuet alue- ja hotellijohtajia päivittäisissä markkinoinnin ja viestinnän asioissa. Ideoit ja kartoitat aktiivisesti uusia mahdollisuuksia.

 

Toivomme sinulla olevan:

- Yli neljän vuoden kokemus markkinointitehtävistä, mieluiten matkailu- tai palvelualalta (kansainvälinen kokemus luetaan eduksi)

- Vahvat viestintä- ja brändinhallintataidot

- Vahva digitaalinen osaaminen

- Aiempaa kokemusta markkinoinnin automaatiosta

- Erinomaiset projektinhallintataidot

- Asenne kohdallaan – olet tiimipelaaja ja tuot aktiivisesti uusia ideoita sekä uudistat osaltasi toimintaamme

- Aitoa kiinnostusta lappilaisesta elämäntyylistä

 

Kertyneitä kokemusvuosia enemmän arvostamme vahvoja näyttöjä markkinointityöstä ja intohimoista asennetta kehittää asiakaskokemusta.

 

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävässäsi raportoit markkinointijohtajalle. Työskennellä voit Helsingistä, Tampereelta, Oulusta tai Rovaniemeltä käsin.

 

Lähetä hakemuksesi CV:n, palkkatoivomuksen ja suosittelijoiden kera viimeistään 28.1.2019 osoitteeseen: careers@laplandhotels.com Lisätietoja tehtävästä antaa 18.1. klo 13-15 ja 22.1. klo 14-16 Hanna-Maaret Heikurainen/ Markkinointijohtaja +358 50 371 6337.