(Removed from publishing)

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija, Docendo Oy
Docendo Oy

Original publication date 28.11.2018
Docendo on yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain noin 80 kirjaa painetussa ja digitaalisessa formaatissa. Kustantamon vahvuuksia ovat mm. valokuvaus, elämäkerrat, talous, lähi- ja sotahistoria, luonto, harrastukset ja viihde.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Docendo Oy:lle MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Työnkuvaan kuuluu yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, kuten kirjailijoihin, medioihin, lukijoihin, bloggaajiin, tapahtumajärjestäjiin ja graafikoihin. Tavoitteena on kehittää sidosryhmäviestintää erityisesti sosiaalisessa mediassa, sekä huolehtia uutuuskirjojen tiedottamisesta ja löytää uusia myyntikanavia kirjoille.

Odotamme Sinulta:
• Kokemus- tai koulutustaustaa markkinoinnin ja viestinnän parista
• Sosiaalisen median työkalujen hallintaa
• Hyviä tietoteknisiä taitoja
• Sujuvaa englannin kielitaitoa
• Vastuullista ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan ja tiiviin työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa tehtäväkuvaasi.

Oletko etsimämme rohkea ja aktiivinen markkinointi- ja viestintäsuunnittelija? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän Essi Seppänen, 0443346292, essi.seppanen@go-on.fi