(Removed from publishing)

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin sijainen
Nenäpäivä-säätiö

Original publication date 8.5.2019

MOI MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN MONIOSAAJA! Miltäs kuulostaisi innostava ja merkityksellinen työ Helsingin Pasilassa? Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin vanhempainvapaan sijaista. Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä ja kestää noin vuoden.

MITÄ TOIVOMME SINULTA:

Olet tiimipeluri, jolla riittää ideoita. Sinulla on kyky pitää monta Nenää samaan aikaan ilmassa ja saat valmista aikaan myös paineen alla. Kanssasi on helppo tulla toimeen ja suhtaudut ihmisiin ennakkoluulottomasti. Haluat tehdä hyvää!

Sinulla on tarkka visuaalinen silmä ja olet teknisesti taitava. Erilaiset taittotyöt, somevideot, painolaatuiset esitteet, uutiskirjeet ja ulkomainokset syntyvät sinulta käden käänteessä ja osaat käyttää mainiosti Photoshopia, InDesignia ja esimerkiksi Premiereä. Otat onnistuneita valokuvia. Sinussa asuu myös pieni nörtti, jolle nettisivujen kehittäminen ja sisällöntuotanto ovat mieluista puuhaa.

Somettaminen on mielestäsi erityisen mukavaa ja hallitset nokkelasti monta eri kanavaa. Olet innokas tekemään hyvännäköistä sisältöä ja kokeilemaan uusia somekikkoja. Olet näpäkkä kirjoittaja, joka hallitsee suomen kieliopin.

Näet monipuolisen toimenkuvan innostavana mahdollisuutena. Eduksi tehtävässä on monen eri toimialan tuntemus, kaupallinen ajattelu ja markkinointi- ja viestintäalan kokemus.

HAE DUUNIA:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, cv ja mahdolliset työnäytteet vaikka heti, kuitenkin viimeistään 21.5.2019 mennessä sähköpostitse otsikolla “HAKEMUS MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄKOORDINAATTORIKSI” osoitteeseen riina.lipponen@nenapaiva.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

OTA EMPIMÄTTÄ  YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ:

Työnkuvasta ja tehtävään hakemisesta:

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Tiina Hyvönen
046 811 1861

TI 14.5.2019 klo 13.00–15.00