(Removed from publishing)

Manuaalisorvaaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Original publication date 28.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme metalliteollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme

MANUAALISORVAAJAA Tampereelle.

Toivomme hakijalta metallialan koulutusta tai työkokemusta sorvaajan tehtävistä. Lisäksi reipas työote ja huolellinen työjälki ovat eduksi. Työtehtäviin kuuluu erilaisista metalleista tai muoveista valmistettavien pienkappaleiden sorvaamista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä viihtyisän työympäristön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta alku on neuvoteltavissa hakijan tilanteen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Manuaalisorvaaja Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella numerosta 0207 414 852 tai sähköpostilla info@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.