(Removed from publishing)

Maisema-arkkitehti / maisemasuunnittelija
WSP Finland Oy

Original publication date 24.10.2019

WSP on tunnettu yhtenä Suomen suurimmista ja monipuolisimmista maisema-arkkitehtuurin osaajista. Tällä hetkellä toimintamme painottuu pääkaupunkiseudulle, jossa työskentelee noin 30 maisema-arkkitehtuurin asiantuntijaa. Haluamme edelleen vahvistaa toimintaamme erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolella. WSP:llä on tällä hetkellä suuret aluetoimistot Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa, joissa jo nyt työskentelee useita asiantuntijoita maisema-arkkitehtuurin parissa.

Haemme maisema-arkkitehtia / maisemasuunnittelijaa Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun. Tehtävänkuva ei ole tiukkaan rajattu, vaan pääset osallistumaan monipuolisiin ja vaihteleviin suunnitteluhankkeisiin ja vaikuttamaan itse osaamisesi kehittymiseen tulevina vuosina.

Sinulla on hyvä olla ennestään kokemusta alan tehtävistä vähintään noin 1-5 vuoden ajalta. Työkokemuksen lisäksi sinulla on maisema-arkkitehdin tai maisemasuunnittelijan koulutus. Tietomalliosaaminen lasketaan eduksi. Työtehtävän hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista.

Parhaiten sovit porukkaamme, mikäli olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimipelaaja. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta pystyt hyödyntämään ympärilläsi olevien ihmisten osaamista oman toimintasi tukena. Haluat oppia uutta ja jakaa omaa osaamistasi myös muille. Teet töitä tehokkaasti, mutta rennolla otteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Meillä on puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut, mutta erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.11.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Arto Kaituriin, arto.kaituri@wsp.com, p. 040 840 0173.