(Removed from publishing)

Maalaamotyöntekijä
Barona

Original publication date 9.1.2019

Onko sinulla kokemusta pintakäsittelystä tai maalaamotyöskentelystä? Oletko alan rautainen ammattilainen tai maalaamotyöskentelystä kiinnostunut hyvän asenteen omaava keltanokka?

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaamotyöntekijöitä erilaisiin teollisuusmaalaamon tehtäviin.

Töitä on tarjolla ruiskumaalauksen, raepuhalluksen, suojauksen sekä tuotannon avustavien tehtävien parissa. Voit olla pitkään maalaustöitä tehnyt ammattilainen, pintakäsittelyalalta vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus tai intoa puhkuva aloittelija. Tarkempi työnkuva määritellään osaamisesi perusteella.

Toivomme hakijalta kokemusta teollisuuspuolen pintakäsittelytehtävistä ja erinomaisen reipasta asennetta työtä kohtaan. Olethan valmis vuorotöihin, sillä edellytämme valmiutta työskennellä 2- ja 3-vuorotyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Turun talousalueella. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Ström, p. 046 923 6044.