(Removed from publishing)

Maajohtaja
Greenpeace Norden

Original publication date 25.10.2019

Haluatko johtaa Greenpeacen uusiin voittoihin ympäristön ja ilmaston puolesta Suomessa? Osaatko luoda työntekijöillemme parhaat edellytykset parantaa maailmaa? Oletko inspiroiva ja pystyt ohjaamaan työtämme ratkaisemaan mahdollisimman tehokkaasti maailmanlaajuiset ympäristöongelmat? Siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta.

Olemme pelastaneet arvokkaita metsiämme hakkuilta, olleet tekemässä suomalaista energiantuotantoa puhtaammaksi ja siivittäneet ilmastopolitiikkaamme kunnianhimoisemmaksi. Olet ympäristönsuojelija sanan laajimmassa merkityksessä. Uskot, että muutos on mahdollinen, ja ihmisissä on voimaa. Sinulle on tärkeää, että Greenpeace on riippumaton. Jaat arvomme, kuten kansalaistottelemattomuuden vaikutuskanavana, ja näet tukijamme ja vapaaehtoisemme tärkeänä voimavarana.

Yhdessä 12 asiantuntijan ja viestintäammattilaisen kanssa johdat päivittäistä kampanjointiamme ja viestintäämme Suomessa. Ajattelet strategisesti maailmanlaajuisia tavoitteitamme samalla säilyttäen merkittävyytemme kansallisesti. Suomen maajohtaja tukee myös pohjoismaista kampanjasuunnittelua.

Odotamme, että 

  • pystyt toimimaan johtajana ja tunnet itsesi hyvin, jotta voit luoda työtovereillesi edellytykset kehittyä ja kasvaa

  • sinulla on kokemusta strategisesta vaikuttamisesta ja toiminnasta yhteiskunnan muuttamiseksi

  • olet inspiroiva viestijä suomeksi ja englanniksi, sekä kirjallisesti että suullisesti, ja olet valmis olemaan kasvomme ulospäin

  • sinulla on hyvä käsitys sekä Suomen poliittisen järjestelmän toiminnasta että maailmanpolitiikasta

  • ympäristö- ja ilmastokysymykset ovat intohimosi ja hallitset ne hyvin

Olet rohkea, yritteliäs ja ihmiset liikkeelle saava etkä ole turhantärkeä. Olet yhteistyöhaluinen, mutta et pelkää tehdä vaikeita päätöksiä. Saat asiat tapahtumaan. Olet tavoitteellinen ja osaat saada työtoveriesi vahvuudet käyttöön. Kokemus aktivismista ja kansalaisjärjestöistä on etu. Etua on myös vahvasta verkostosta, jossa saat Greenpeacen näkemykselle vastakaikua.

Tarjoamme

  • tilaisuuden johtaa yhtä Suomen tärkeimmistä ympäristöjärjestöistä

  • ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia paremman maailman puolesta

  • kansainvälisen työympäristön

  • dynaamisen työpaikan, jossa kaikkien mielipiteitä kunnioitetaan

  • paikan Suomen ympäristö- ja ilmastokeskustelun keskiössä

Hakemukset viimeistään 14. marraskuuta 2019 täyttämällä alla oleva hakulomake sekä liittämällä henkilökohtainen hakukirje ja ansioluettelo englanniksi. Haastattelujen arvioidaan alkavan 21. marraskuuta.

Työsopimus on voimassa toistaiseksi, ja koeaika on kuusi kuukautta. Kiinteä kuukausipalkka. Työhön sisältyy matkustamista ja työtä virka-ajan ulkopuolella.