(Removed from publishing)

LVI-Eristäjä
Personalhuset

Original publication date 2.1.2019

Oletko LVI-alan ammattilainen vailla pidempiaikaista pestiä? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nimittäin nyt LVI-eristäjiä Kuopion alueelle.

Odotamme valitulta työntekijältä itsenäistä ja oma-aloitteista työ-otetta. Sinulle on jo kertynyt kokemusta pinnoitus ja putkieristyksistä laaja-alaisemmin,ymmärrät materiaalien mittaamiset, eri menetelmien kiinnittämiset aina päällystämisiin. Suureksi eduksi katsotaan LVI-alan koulutus.

Työ on aluksi määräaikainen, mutta Sinulla on mahdollisuus vakinaistumiseen.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti on välttämätön.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi