(Removed from publishing)

LVI-asentaja
Amiko Oy

Original publication date 20.2.2020

Haemme asiakkaallemme Oulun Vesi-Piste Oy:lle LVI-asentajaa.

Työssäsi sinulle tulee tutuksi LVI-asentajan monipuoliset tehtävät erilaisten huolto- ja korjaustöiden parissa. Ajokortti on työssä välttämätön. Työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksi, mutta haethan tehtävään vaikka ne olisivatkin vielä hankkimatta!

Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja alalle suuntautuvaa koulutusta. Toivomme sinun olevan ahkera, itsenäiseen työhön kykenevä ja varustettu hyvällä ja innokkaalla asenteella työntekoon.

Työsuhde alkaa 6 kuukauden määräaikaisuudella Amikon kautta, minkä jälkeen työntekijä vakinaistuu suoraan asiakkaamme kirjoille. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet että olet hakemamme henkilö, laitathan hakemuksen pikaisesti kotisivujemme www.amiko.fi kautta tehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!