(Removed from publishing)

Lupa-arkkitehti, Rakennusvalvontakeskus
Espoon kaupunki

Original publication date 11.3.2019

Lupa-arkkitehti, Rakennusvalvontakeskus

Työavain 4-48-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 15.04.2019
Hakuaika päättyy 08.04.2019 kello 15:45
Rakennusvalvontakeskus , Kirkkojärventie 4 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Rakennusvalvontakeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme asiakaspalvelutaitoista ja kehittämismyönteistä lupa-arkkitehtia vahvistamaan laadukkaan kaupunkiympäristön rakentumista Espooseen. Espoon rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtina pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Virka on vakituinen ja sijoittuu lupayksikköön. Lupa-arkkitehtina päätät alle 2000 m² rakennusluvista sekä toimenpideluvista ja valmistelet lautakunnalle oman vastuualueesi rakennushankkeet sekä huolehdit osaltasi rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta. Tehtäväkokonaisuutta voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tarjoamme sinulle kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, remontoidut työtilat, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Arvostamme kokemusta rakennussuunnittelusta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Lisäksi arvostamme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3860,55 €/kk + ammattialalisät
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa. Espoossa työskentelystä on etua. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Tervetuloa töihin Espoon kaupungille! Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

vs. rakennusvalvontajohtaja Solja Mäkelä
050 525 4594
etunimi.sukunimi@espoo.fi

vs. rakennuslupapäällikkö Christel Schalin
043 827 0874
etunimi.sukunimi@espoo.fi