(Removed from publishing)

Lumitöihin Helsingin keskustaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 8.11.2019

Haemme asiakkaallemme

Työntekijöitä lumitöihin Helsingin keskustan alueelle

 

Työhön kuuluu lumien luonti kerrostalojen kulkureiteiltä ja seinustoilta. Vuorot tulee lyhyellä varoitusajalla, ilmoitus saattaa tulla vasta edellisenä iltana ja työt alkavat seuraavana aamuna klo 6. Lumitilanne vaikuttaa suuresti työvuorojen ennakointiin. Töitä on aina vähintään 4h kun töihin tullaan ja tarpeita on aina kun lunta tulee.

 

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Työ sopii erinomaisesti myös lisäansiota etsivälle tai opiskelijalle.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus sopimuksen mukaan

 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.