(Removed from publishing)

Lumikoneenkuljettaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Original publication date 13.11.2019
Oletko lisätienestin tarpeessa? Oletko ulkoilmaihminen ja fyysinen työ sopii sinulle?

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia lumikoneenkuljettajia talven sesonkitöihin Turun seudulle.

Laita hakemuksesi mahdollisimman nopeasti - asiakkaamme palkkaa nopealla aikataululla töihin! Käsittelemme hakemuksia päivittäin.

Lumikoneenkuljettajana pääset vastaamaan sinulle annetun alueen lumenaurauksista sekä tekemään laidasta laitaan kiinteistöhuollon töitä kuten pihojen harjauksia, hiekoituksia ja lumitöitä. Lumikoneen ajamiseen kelpaa B-ajokortti tai traktorikortti sekä aikaisempi kokemus koneiden käytöstä (Wille-ajokone).

Työsuhde on määräaikainen tai tarvittaessa työhön kutsuttava. Erityisesti näin talvella ymmärrät, että töitä tehdään keliolosuhteiden mukaan ja työt alkavat usein aikaisin aamulla.

Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja hyvää työnjälkeä. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työssä.

Lisätietoihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.