(Removed from publishing)

Lukkoseppä/elektroniikkalukkoseppä, AM Security Oy (Nokia)
Alen Consulting Oy

Original publication date 16.9.2019

Asiakkaamme AM Security Oy on valtakunnallinen ja täysin kotimainen turvaurakoitsija, joka toimittaa kattavat valvonta- ja turvallisuusratkaisut, lukkoseppäpalvelut sekä paloilmoitinliikkeen palvelut ammattitaidolla niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin. Asiakkaamme työllistää yli 100 henkilöä kuudella paikkakunnalla. AM Security Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli n. 23,8 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Nokian toimipisteeseen kokenutta

LUKKOSEPPÄÄ/ELEKTRONIIKKALUKKOSEPPÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. lukkoseppä, sähkö- tai elektroniikka-asentaja)
  • kokemusta alan mekaanisista ja sähköisistä asennuksista
  • alan tuote- ja järjestelmätuntemusta (mm. Abloy, iLOQ)
  • kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen asennustyöhön 
  • pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön
  • asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta asennetta työhön
  • ajokorttia (B)

 Arvostamme lisäksi

  • nykyaikaisia viestintätaitoja ja it-osaamista
  • kokemusta muista turvallisuusalan järjestelmistä ja työtehtävistä

Tarjoamme vakituisen työpaikan menestyvässä yrityksessä, asianmukaiset työkalut tehtävien suorittamiseen sekä osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä. Palkkaus on sopimuksen mukainen. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään alalla pakollinen turvaselvitys.

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme osoitteessa www.alenconsulting.fi/tyopaikat. Hakuaikaa on 20.10.2019 asti. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.