(Removed from publishing)

Lukkoseppä (Lahti)
RTK-Palvelu Oy

Original publication date 3.12.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!


RTK-Palvelu Oy rekrytoi työssä oppimisen kautta lukkosepän ammattiin  (1-2 hlöä). Työssä tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, kädentaitoja, nuhteettomuutta (turvasuojaajakortti) sekä asiakaspalvelutaitoja. Hakijan eduksi luetaan metalli-, puu- tai sähköalan koulutus. 

Työtä löytyy sinulle, moniosaaja, joka olet kiinnostunut kädentaitoja vaativista monipuolisista ja haastavista lukkosepän työtehtävistä. Työstä suoriutuminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää ajokorttia, hyvää terveyttä sekä käynnin työhöntulotarkastuksessa.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki lukkoalan työt aina suunnittelusta ja lukkojen sarjoituksista asennuksiin, korjauksiin, huoltoon ja ylläpitoon.

Mikäli kiinnostuit, hae viimeistään 18.12.2019! Lisätietoja tehtävästä antaa lukkoliiketoiminnan yksikönpäällikkö Kari Göös, 050 4433477 arkisin klo 13 - 15.