(Removed from publishing)

lounastarjoilija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 20.11.2019

Etsimme lounastarjoilijaa asiakkaallemme ravintolamaailmaan. Siellä palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, hoidetaan kahvilan vitriiniin pullaa ja sämpylää ja pidetään paikat siistinä. Nyt ei kysellä koulutusta, vaan riittää, kun on loistava ja energinen asenne sekä hygieniapassi. Kassatyökokemuksesta saat lisäpisteitä.

 

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, palveluhenkinen, aurinkoinen ja pirteän iloinen. Hyvä paineensietokyky on tarpeen työn hektisen luonteen vuoksi ja hyvät sosiaaliset taidot ovat vahvuutesi nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

 

Työtä on tarjolla aluksi n.30h/vko 8 kk määräaikaisessa työsuhteessa. Mahdollisuudet tehtävän muuttumiseen kokoaikaiseksi ja vakituiseksi on huomattavan hyvät huipulle osaajalle. Töitä on tarjolla pääsääntöisesti ma-su  9.00 - 18.00 välillä. Välillä tehtäväksi tulee kuitenkin hoitaa erikoistilaisuuksien tarjoiluja, joten arvostamme joustavuutta myös työaikojen suhteen. Työn aloitus on mahdollisimman nopeasti.

Jätä hakemus osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi . Huomioithan, että paikka voidaan täyttää jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi .

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.