(Removed from publishing)

Lounaskokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 5.6.2019

Etsimme asiakkaallemme lounaskokkia vilkkaaseen työympäristöön.

Työ on osa-aikaista loman tuurausta ja tarpeen mukaan kiireaikoina. Töitä tarjolla ainakin kesän ylitse, mahdollisesti pidempäänkin.

Työt sisältävät pääasiassa keittiötöitä, joten aiempi kokemus niistä tulisi hakijalta löytyä.
Lisäksi tehtävässä ajoittain toimitaan myös salin puolella kassatöissä, joten asiakaspalveluhenkeä tarvitaan ja aiempi kassakokemus lasketaan eduksi.

Työt sijoittuvat maanantai-lauantai päiville.

Jos olet etsimämme ripeä ja ahkera keittiöpuolen tekijä, niin jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.