(Removed from publishing)

Lohkovarustelun päällikkö
Meyer Turku Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LOHKOVARUSTELUN PÄÄLLIKKÖÄ


Tehtäviisi kuuluu

Tehtävänäsi on lohkovarustelutoiminnon käynnistäminen ja uudistaminen muun organisaation tukemana. Olet päävastuussa ympärillesi muodostuvan tiimin rekrytoinnista ja sen johtamisesta.

Suunnittelet ja johdat töitä toiminnanohjaustyökalulla (SAP). Resursoit tiimin töitä muuttuvissa kuormatilanteissa ja koordinoit työalihankintaa. Lisäksi varmistat telakan standardien mukaisen laadun sekä toiminnon kilpailukyvyn.

Luot ja ylläpidät KPI-mittareita lohkovarustelun ja tuotannonsuunnittelun kehittämiseksi ja kustannusten seurannan tueksi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä organisaatiorajapintojen ja kokonaistoimittaja- ja alihankkijaverkoston kanssa.

Sinä ja tiimisi olette tärkeässä osassa lohkovarustelun tuotantoasteen nostamisessa, sen jatkuvassa parantamissa sekä koko toiminnon kehittämisessä.


Toivomme hakijalta

Olet käynyt tehtävään soveltuvan teknisen alan koulutuksen, ja lisäksi sinulla on kokemusta virtaavan tuotannon johtamisesta.

Kommunikoit selkeästi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä oman osastosi toimintoja.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Ville Laaksonen
Varustelujohtaja
+358 40 826 1664
ville.laaksonen@meyerturku.fi