(Removed from publishing)

Logistiikkatyöntekijä/osa-aikainen, Mikkeliin
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 7.6.2019
Toimenkuva
Työtehtävät: tavaran vastaanotto ja lähettäminen (tarkastus, kirjaaminen, varastointi, pakkaaminen, lähettäminen), varaston hoito (kirjaaminen, täydennykset, inventointi, raportointi), yrityksen henkilö-, farmari- ja pakettiautojen (yhteensä 9 autoa) huoltotilaukset, pesut ja sisäpuhdistukset, rengashuolto ja katsastukset, kuljetussopimusten ylläpito osto-osaston kanssa, työkalujen/mittalaitteiden kalibrointi, kierrätys varastossa (pisteiden järjestäminen ja tyhjennykset ja purkuosien koordinointi).
Odotamme sinulta
Valittavan tulee olla huolellinen ja järjestelmällinen työntekijä, jolla on näkemystä varaston ylläpidosta/hoidosta. Työssä käytetään MS Officen ohjelmia ja varastonhoidossa ERPin NAVI-ohjelmaa. Työntekijällä tulee olla vähintään B-ajokortti. Toiminnan tulee olla yrityksen laatujärjestelmän (laatusertifikaatit, osallistuminen auditointeihin tarvittaessa) työohjeiden mukaista.
Koulutus ja työkokemus
Arvostamme logistiikan alan peruskoulutusta ja kokemusta varastotyöstä. Sitoutumista osa-aikaiseen työhön (työvuorot pääsääntöisesti ma - pe klo 8 - 12, joustot tarvittaessa). Huolellisuus, tarkkuus, atk-ohjelmien osaaminen, oma-aloitteisuus, rivakka työote ja hyvä asenne ovat edellytykset työn hyvälle hoitamiselle. Valittavalta edellytetään sujuvaa englanninkielen taitoa.
Muut tiedot
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työhön perehdytetään. Työpaikka sijaitsee Mikkelin Rantakylässä. Palkkaus Talotekniikka-alan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen. Mikäli koet olevasi hakemamme työntekijä, täytäthän hakemuksen heti. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Essi Tamminen, mikkeli@vmp.fi, 015 210 000
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.06.2019 mennessä.