(Removed from publishing)

Logistiikka- ja tuotantopäällikkö
StaffPoint

Original publication date 9.1.2019
ESKO Finland Oy on Mäntsälän Sälinkäällä vuodesta 1947 lähtien toiminut konepajayritys. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita pitävillä toimitusajoilla. Tuotevalikoimaamme kuuluvat ESKO- ja SL-tuotteet (rakennussirkkelit, betonisekoittimet, kotti-, talli-, varasto-, tiili-, hiekoituskärryt jne.) sekä lisäksi teemme tilauksesta myös sopimusvalmistusta. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita pitävillä toimitusajoilla. Ammattitaitoisen ja yrittäjähenkisen henkilökuntamme huolellisuus sekä tarkkuus varmistavat tuotannon tehokkuuden ja toimitusaikojen täsmällisyyden.
Etsimme nyt ESKO Finland Oy:lle

LOGISTIIKKA- JA TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työssäsi pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti logistiikasta ja tuotannosta yli 70 vuotta alalla toimineeseen yritykseen, tehtävässä aiemmin toimineen henkilön siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Työssä pääsee myös osallistumaan edellä mainittujen tehtävien lisäksi hankintatoimeen, myynnin tekniseen tukeen ja laatuasioiden vastaamiseen ja kehittämiseen.

Etsimämme henkilö on esimiehenä reilu, organisaatiotaitoinen ja helposti lähestyttävä. Työntekijänä otat vastuuta omasta työstäsi, haluat kehittää toimintaan eteenpäin ja pystyt sujuvasti kommunikoimaan myös yrityksen ulkoisille sidosryhmille. Näitä edellä mainittuja asioita silmällä pitäen, varmasti jokainen päivä on myös erilainen.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta konepajateollisuudesta ja logistiikkaketjun hallinnasta
Teknillistä koulutusta
Englannin ja suomen kielen sujuvaa kielitaitoa
Matkustusvalmiutta


Tarjoamme sinulle

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen pitkään alalla toimineessa yrityksessä
Monipuolisen työnkuvan, jossa voit jatkuvasti kehittää vastuullesi kuuluvia osa-alueita
Mahdollisuuden yrityksen osakkuuteen


Arvostamme

Hyviä neuvottelutaitoja
Tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminnan avainluvuista
Aiempaa kokemusta hankinnasta ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä
Laatujärjestelmien ja standardien ymmärrystä


Kiinnostuitko?

Haku toteutetaan yhteistyössä StaffPoint Oy:n kanssa ja työsuhde solmitaan ESKO Finland Oy:n ja työntekijän välille. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Tikkanen, toimitusjohtaja ESKO Finland Oy, p. 040 7466 655.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti liittäen mukaan myös CV:si PDF-muodossa. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Joni Ervasti
Researcher
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
020 720 6628 || vaihde 0300 472 000
joni.ervasti@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi