(Removed from publishing)

Liikunnanohjaaja, liikuntapalvelut
Vantaan kaupunki

Original publication date 10.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala
Liikuntapalvelut

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 05.08.2019 - 31.10.2021


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut luo vantaalaisille monipuolisia edellytyksiä liikkumiseen ja liikunnan harrastamiseen. Kuntalaisia aktivoidaan liikunnalliseen elämäntapaan kehittämällä ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja, järjestämällä ohjattua liikuntatoimintaa sekä tukemalla seurojen toimintaedellytyksiä. Liikuntapalvelut vastaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä fyysistä aktiivisuutta edistämällä.


Haemme työikäisten ja senioreiden ohjaustoimintaan liikunnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävät sijoittuvat pääosin Länsi-Vantaalle.

Liikunnanohjaajan tehtävät koostuvat senioreille, erityisryhmille ja työikäisille suunnattujen liikuntaryhmien ja vesijumppien ohjaus- sekä suunnittelutehtävistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu liikuntaneuvontaa, asiakaspalvelua sekä kuntosalien huoltoon ja kurssienhallintaan liittyviä työtehtäviä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta liikuntaryhmien ohjaamisesta. Tehtävä edellyttää aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä yhteistyökykyä. Arvostamme kokemusta erityisesti aikuisryhmien liikunnan ohjaamisesta ja osaamista haastavien kohderyhmien motivoimisessa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen ajalla 5.8.2019-31.10.2021.

Tervetuloa meille töihin!  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  soveltuva liikunta-alan tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä yhteistyökykyä

Luemme eduksi: kokemusta erityisesti aikuisryhmien liikunnan ohjaamisesta ja osaamista haastavien kohderyhmien motivoimisessa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Heljä Punnala, liikunnansuunnittelija

040 5252 164

helja.punnala@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.