(Removed from publishing)

LIIKETOIMINTAJOHTAJA
Linecarrier

Original publication date 11.2.2019

Haemme nyt myynnillistä ja innovatiivista liiketoiminnan johtajaa. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu uralla, tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme ja luotsaamaan Line Carrieria menestyksekkäästi uusiin ulottuvuuksiin.

Liiketoimintajohtajana vastaat yrityksen operatiivisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä strategian toteuttamisesta. Olet vahvasti mukana myynnissä sekä liiketoiminnan ja palvelu tarjoaman kehittämisessä.

Olet kokenut myynnin, liiketoiminnan ja ihmisten johtaja, joka halua olla mukana kehityksen kärjessä. Arvostamme kokemusta ICT-alan kanavamyynnistä ja näkemystä kommunikaatiopalveluiden liiketoiminnan kehittämisestä. Yrittäjähenkinen asenne luo menestyksen edellytykset yrityksessämme. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa menestyvän kotimaisen kasvuyrityksen liiketoimintaa. Meillä on vahva liiketoimintamalli, kilpailukykyinen palvelukonsepti ja tyytyväiset asiakkaat sekä erinomainen osaaminen kommunikaatiopalveluissa. Tavoitteenamme on olla vahva edelläkävijä uusien kommunikointi- ja viestintäratkaisujen sekä liiketoimintojen digitalisoitumisen saralla.  

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2019 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-13639. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén puh 040 5517741.