(Removed from publishing)

Liiketoimintajohtaja, Energiapalvelut / Imatran Seudun Sähkö Oy, Imatra
MPS

Original publication date 2.1.2019

Imatran Seudun Sähkö on vuonna 1928 perustettu energiayhtiö, joka tarjoaa laadukkaita energia- ja verkkopalveluja asiakkailleen Suomessa ja Virossa. Lisäksi yhtiö kehittää päästötöntä energiantuotantoa osana pohjoismaista energiateollisuutta. Yhtiön pääasiallinen omistus on yksityisillä henkilöillä ja yrityksillä. Imatran Seudun Sähkö -konsernin muodostavat emoyhtiö Imatran Seudun Sähkö Oy ja tytäryhtiöt Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy, Imatra FNW Oy ja Kaakon Energia Oy. Yhtiöllä on myös tytäryritys Virossa.

Haemme nyt joukkoomme sinua

Liiketoimintajohtaja, Energiapalvelut

vastaamaan Energiapalvelut-liiketoimintayksiköstä.

Vastuullasi on toiminta sähkön tukku- ja vähittäismarkkinoilla: sähkön hankinnan riskienhallinta, salkkujen hallinta ja johdannaiskaupat sekä vähittäismyynnin ohjaus pääasiassa Etelä-Karjalan alueella (B2B ja B2C), asiakaspalvelun johtaminen ja uusien palvelujen kehittäminen. Toimit 10 osaavan henkilön esimiehenä ja olet yrityksen johtoryhmän jäsen.

Sinulla on mahdollisuus olla mukana sähköntuotantoportfolion kehittämisessä ja yhteistyössä sähköntuotannon osakkuusyhtiöiden kanssa sekä mahdollisuus verkostoitua maakunnan vaikuttajien kanssa erilaisissa yhteisöissä. Olemme vakavarainen ja pitkäjänteisesti toimiva yhtiö. Vuorovaikutus- ja johtamiskulttuurimme on rento ja avoin.

Edellytämme sinulta toimialaosaamista, energiamarkkinatuntemusta, sekä kokemusta liiketoimintavastuullisesta tai/ja johtajatason tehtävästä, näyttöä liiketoiminnan kannattavasta kehittämisestä sekä digitaalisen kehittämisen taustaa ja ymmärrystä. Sinulla on korkeakoulututkinto ja kykenet avoimeen kommunikointiin ja verkostoitumiseen alan toimijoiden kanssa.

Tervetuloa joukkoon!

Lisätietoja tehtävästä MPS-konsultti Hannu Kainulainen 7.1.2019 klo 14:00–16:00 ja 14.1.2019 klo 14:00–16:00, puh. 040 070 7563. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 16.1.2019 mennessä.