(Removed from publishing)

Liikenteenhoitajia satamaan
Amiko Oy

Original publication date 3.1.2020
Haemme asiakkaallemme Nordic Port Services Oy:lle reippaita LIIKEENTEENHOITAJIA Vuosaaren Satamaan. Kiinnostaako sinua mielekkäät ja monipuoliset tehtävät Satamassa? Haluaisitko palvella kansainvälisiä asiakkaitamme kehittyvässä ympäristössä? Satamassa teemme töitä kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina sekä kaikissa keliolosuhteissa, joten olet valmis työskentelemään joustavasti kellonajasta riippumatta. Me tarjoamme siihen huippu varusteet ja välineet. Olet asenteeltasi palveluhenkinen ja aina valmis auttamaan asiakasta. Hyvä asenne, ongelmanratkaisukyky ja tiimityöskentelytaidot ovat vahvuuksiasi mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Liikenteenhoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, turvallisuudesta ja järjestyksestä huolehtiminen, henkilökuljetuksia satama-alueella, laivojen vastaanottaminen ja irrottaminen sekä työskentelyä matkustaja terminaaleissa.
 
Odotamme sinulta:
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta työotetta
vähintään 18 vuoden ikää
B-ajokorttia
Toisen asteen opintoja tai tutkintoa
Suomen ja Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa Eduksi laskemme myös:
Muun kielitaidon
Ensiaputaidot (Hätäensiapu / Ea1)
Työturvallisuuskortin
Vartijakortin
VHF radioluvan (SRC)
Vedestä pelastautumisen kurssin Tehtävään valitut henkilöt koulutetaan tehtävään tarvittavilta osin. Töihin pääseminen edellyttää koulutuksen läpäisyä. Valituista henkilöistä tullaan tekemään myös turvaselvitys (satama vaatimus).
Tehtävä alkaa viimeistään helmikuun alussa ja työt ovat pitkäaikaisia. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana!