(Removed from publishing)

Liikenteenhoitaja
Varova Oy

Original publication date 10.1.2020

Vahvistamme Euroopan maantieliikenteen tiimiämme ja haemme 

palveluhenkistä liikenteenhoitajaa Helsingin Lautatarhankadun toimistoomme. 

Vastaat nimettyjen alueiden edustajayhteistyöstä. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, yhteistyö sidosryhmien kanssa, toimeksiantojen syöttäminen tietojärjestelmään sekä kuljetusdokumenttien laadinta.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla kokemusta asiakaspalvelusta ja yhteydenpito eri sidosryhmiin on sinulle tuttua. Tulet päivittäisessä työssäsi hyvin toimeen englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Menestyt tehtävässä, kun olet järjestelmällinen ja tarkka sekä oivaltava ja ratkaisukeskeinen. Asiakkaan palveleminen ja hänen asioistaan välittäminen on sinulle erinomaisen tärkeää. Logistiikka-alan tuntemus on sinulle hyödyksi tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa voit kasvaa logistiikan ammattilaiseksi. Sitoutunut ja osaava tiimi sekä koko organisaatio ovat tukenasi. Meitä yhdistävät hyvä yhteishenki ja halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme olla elämäsi paras työpaikka ja panostamme voimakkaasti työhyvinvointiin ja ihmisten viihtymiseen.

Jos tunnistat itsesi varovalaiseksi, hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake palkkatoivomuksineen osoitteessa rekry.varova.fi 22.1.2020 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Tuleva esimiehesi Miikka Wathén vastaa mahdollisiin kysymyksiisi arkisin klo 9 - 15 puh. 09 77396582 tai sähköpostitse miikka.wathen@varova.fi.