(Removed from publishing)

LIFESTYLE-TUOTTAJA
Otavamedia Oy

Original publication date 15.4.2019

Etsimme Kodin lehdet -mediaperheeseen näkemyksellistä ja energistä lifestyle-tuottajaa.

Otavamedian Kodin lehdet hakee nopearytmistä, kokenutta ja energistä, lifestyle-sisältöihin perehtynyttä tuottajaa. Etsimämme henkilö taitaa tuottajan työn itsenäisesti ideoinnista editointiin ja kokonaisuuksien viimeistelyyn. Edellytämme vahvaa visuaalisuutta, sisustusalan ja designin tuntemusta sekä suhteita alan toimijoihin. Tehtävän hoitaminen vaatii jämäkkyyttä, tarkkuutta, paineensietokykyä sekä erilaisten kohderyhmien ymmärtämistä.

Tuottajan keskeinen tehtävä on toimittaa Suomen trendikkäintä sisustusbrändiä Dekoa  toimituspäällikön ja päätoimittajan johdolla sekä tuottaa ja tilata sisältöä Kodin lehtien digitaalisiin kanaviin ja sosiaaliseen mediaan. Hakemallamme henkilöllä on vahvat digitaidot ja kyky tulkita analytiikkaa. Hänellä on lisäksi kiinnostus ja valmiuksia kehittää lifestyle-sisällöistä erilaisia monikanavaisia ratkaisuja.

Tuottaja ideoi, tilaa ja editoi sovittuja sisältöjä myös Maalla-lehteen sekä Kotilieteen. Yhteistyökumppanina on koko Kodin mediaperheen toimitus sekä laaja freelancer-verkosto.

Tarjoamme kiinnostavan ja kehittyvän tehtävän vakavaraisessa yhtiössä. Arvostamme ideoita ja uusia näkemyksiä, ja haluamme auttaa sinua oppimaan uutta ja kehittymään ammatillisesti suuren mediatalon innostavassa ympäristössä. Organisaatiossamme viihtyy henkilö, joka toimii sujuvasti yhteistyössä yli yksikön rajojen ja nauttii myös itsenäisestä toiminnasta ja päätösten teosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Konsultti Tarja Oinonen, tarja.oinonen@mercuriurval.com,  puh. 050 5314 864. Parhaiten tavoitettavissa 18.4 ja 25.4. Jätä hakemus viimeistään 28.4.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com tunnuksella FI-13973.