(Removed from publishing)

Lentokonekuormaaja
Swissport Finland Oy

Original publication date 31.12.2019

Etsitkö töitä ilmailualalta vaihtelevasta ja monipuolisesta työympäristöstä? Etsimme uusia työntekijöitä Swissportin tiimiin!

Haemme Helsinki-Vantaan lentoasemalle hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon omaavia henkilöitä lentokonekuormaajiksi määräaikaisiin tai vakituisiin osa-aikaisiin työsuhteisiin. Määräaikaiset työsuhteet ovat kesäkaudelle 2020.

TEHTÄVÄ
Lentokonekuormaajan tehtävässä käsittelet ja lajittelet matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. Suoritat lentokoneiden telakointitehtäviä muuttuvissa tilanteissa ja sääolosuhteissa osana kuormausryhmää vuoden ympäri. Hallitset kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehdit omalta osaltasi työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Työskentelet tehokkaasti ja laadukkaasti lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta.

TYÖSUHDE
Osa-aikaisessa työsuhteessa työtunteja on valittavissa 40-150 tuntia tai 108-150 tuntia / 6 viikon jaksolla. Yksittäisen työvuoron pituus on 3-7 tuntia. Työvuorot sijoittuvat lentoliikenteen ruuhkahuippuihin:
- Aamulla klo 04:00 - 10:00 välille
- Iltapäivällä klo 14:00 - 20:30 välille
Käytössämme on IAU:n työehtosopimus, lentokonekuormaajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 5. Tuntipalkka on 12,76 e/h + vuorolisät.
Työsuhde edellyttää peruskurssin läpäisyä ja lentoasemalle myönnettyä kulkulupaa.

KOULUTUS
Järjestämme lentokonekuormauksen peruskursseja ramp-miehen ja aulakuormaajan tehtäviin kevään 2020 aikana. Koulutus kestää kaksi viikkoa ja se tapahtuu arkipäivisin. Koulutus on kokopäiväistä ja järjestetään Vantaalla, lentokentän koulutustiloissa. Koulutuksessa on läsnäolopakko ja se on maksutonta sekä palkatonta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lentokentällä työskentelystä.

HAKIJALTA EDELLYTÄMME
- vähintään 18 vuoden ikää
- ajokorttia (B)
- hyvää suomen kielen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa
- halua ja valmiutta toimia fyysisessä tehtävässä
- väri- ja stereonäkökykyä
- aktiivista, omatoimista ja positiivista asennetta työskentelyyn
- nuhteetonta taustaa. Työsuhde ja lentokentän kulkuluvan saaminen edellyttävät viranomaisten tekemän suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä

SWISSPORT TARJOAA SINULLE
- mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä ilmailualan ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä
- mahdollisuuksia edetä uralla esimerkiksi erityisosaamis-, esimies- tai asiantuntijatehtäviin
- kilpailukykyisen palkan
- joustavan työvuorosuunnittelun
- työsuhde-etuja, esimerkiksi mahdollisuuksia oman fyysisen kunnon sekä hyvinvoinnin ylläpitämiseen
- tiiviin ja huumorintajuisen työyhteisön

ETSITKÖ UUSIA HAASTEITA?
Tutustu yritykseemme osoitteessa www.swissport.fi tai Instagramissa swissport_finland!
Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 19.1.2019, osoitteessa: https://swissport.fi/hae-meille-toihin/

Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä ja rekrytointiprosessissa etenevät henkilöt kutsutaan ryhmähaastatteluun. Tehtävä edellyttää normaalia hyvää fyysistä kuntoa, joka testataan haastattelussa toimintakykytestillä.


Lisätietoja tehtävästä osoitteesta hel.rekry@swissport.com