(Removed from publishing)

Leirimuusikko kesäksi Kuusamon seurakuntaan
Kuusamon seurakunta

Original publication date 13.1.2019

Etsimme innostunutta leirimuusikkoa ajalle 27.5.-18.8. tai sopimuksen mukaan. Henkilöä, jolla on hallussa Nuoren seurakunnan veisukirjan, Virsikirjan ja Laulutuulen keskeinen sisältö. Lasten virsi -kirjakin on meillä käytössä. Soitat kitaraa ja uskallat johtaa laulua ja säestää eri ikäisten läsnä ollessa. Meiltä löytyy seurakunnan puolesta kitara, ukulele, kannel, urut, rummut, piano ja monenlaisia rytmisoittimia, joilla saat halutessasi toteuttaa myös omia visioitasi yhdessä lasten, nuorten ja ennakkoluulottomien työtovereiden kanssa.

Leirimuusikko pääsee osaksi moniammatillista työntekijätiimiä kahdelle rippileirille ja kahdelle alakouluikäisten leirille Käylän leirikeskuksessa. Lisäksi työtehtäviä on erityisesti lasten ja nuorten parissa seurakuntatalolla ja Pyhän Ristin kirkossa. Et tarvitse omaa autoa ja voit tarvittaessa vuokrata seurakunnan omistaman kalustetun kaksion Kuusamon keskustasta, muutaman askeleen päästä seurakuntatalosta. Kuukausipalkan lisäksi leireiltä maksetaan leiripäivärahaa ja virkamatkoilta kulukorvaukset.

Leirimuusikon tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen, yhteistyötaitoinen ja valmis työajattomaan työhön ja leirielämään. Kyky kohdata ala- ja yläkouluikäisiä on työssä välttämätöntä.

Oletko etsimämme nuotioiltojen tunnelmanluoja? Täytä hakemus KirkkoHR-palvelussa. Hakuaika määräaikaiseen leirimuusikon virkaan päättyy keskiviikkona 6.2. klo 16. Skype-haastatteluun pyydettäville ilmoitetaan torstain 7.2. aikana. Osana haastattelua annetaan laulu- ja rämpytysnäytteet. Lisätietoja antaa hakuajan aikana ke-su kappalainen Marika Villikka 050 4334 724.