(Removed from publishing)

Lehtori, Wellness-koulutus
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Original publication date 8.11.2019

Haemme uutta osaajaa koulutuksen, TKI- ja liiketoiminnan Wellness-lehtorin tehtäviin. Tehtävään kuuluu Wellness-toiminnan sekä sen kehittämisen ja johtamisen opetus- ja ohjaustyö, tutkimus- ja kehittämistyö, liiketoiminnan yritysyhteistyö ja verkostojen luominen. Opetus on englannin- ja suomenkielistä. Tehtävä voi sisältää myös liiketoiminnan opetusta sekä ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opetusta ja ohjausta. Tehtävät määräytyvät vuosittain vahvistettavan työaikasuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista ja vaikuttavaa työtä osana Savonian kasvavaa Wellness-koulutus- ja kehittämistoimintaa mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä toimintaympäristössä moderneissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa.

Edellytämme sinulta:
-soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaali- ja terveys- tai liiketalousalan työkokemusta (vähintään 3 vuotta)
- tutkimus- ja kehittämisosaamista ja hyvää englannin kielen taitoa.  

Arvostamme Wellness- liiketoiminnassa tai sosiaali- ja terveysalalla hankittua monipuolista Wellness-toiminnan kehittämis- sekä johtamisosaamista.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja intoa sekä rohkeutta monialaiseen kehittämistyöhön. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on hyvät yhteydet alan yrityksiin ja valmiudet kansainväliseen toimintaan.

Mikäli sinulta puuttuu tehtävien edellyttämä pedagoginen pätevyys (60 op), voit opiskella sen työn ohessa kolmen ensimmäisen työvuoden aikana.

Työ alkaa 2.3.2020. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti 31.3.2020 saakka ja 1.4.2020 lukien Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen, mukaisesti.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa.

Hakemuksen lisäksi lähetä max. 2 min pituinen vapaamuotoinen esittelyvideo itsestäsi, jossa tuot ilmi vahvuutesi ja osaamisesi hakemuksessa kuvattuihin työtehtäviin nähden sekä perustelut, miksi sinä olisit paras valinta tehtävään. Videon voit toimittaa Jari Lindenin sähköpostiin.