(Removed from publishing)

Lehtori, musiikki, Ruusuvuoren koulu
Vantaan kaupunki

Original publication date 2.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ruusuvuoren koulu

Kisatie 21, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


  • Miten musiikki voi tukea nuoren kasvua kokonaisvaltaisesti?
  • Sujuuko juhlien säestäminen bändin kanssa?
  • Äänentoisto, valot ja tekniikan hoito: uhka vai mahdollisuus?
  • Miten yhdistäisit musiikki- ja ilmastokasvatuksen?
  • Onko yläkoulu sinulle mielekäs työpaikka?

Jos kiinnostuit, hae Ruusikseen töihin musiikin lehtoriksi!

Ruusuvuoren koulussa opiskelee n. 530 nuorta 6.-9.-luokilla. Haluamme vaalia ajatusta siitä, että koulu on jokaiselle turvallinen ja innostava ympäristö, jossa voi olla oma itsensä. Oppilaan toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeä asia. Koulussamme toimii toista vuotta työelämäpainotteisen oppimisen malli (Teppo), joka on mahdollisuus kaikille halukkaille koulun oppilaille opiskella vaihtoehtoisella tavalla peruskoulun rinnalla. Koulun kotisivut löydät täältä.

Henkilöstö koostuu 43 opettajasta, neljästä koulunkäyntiavustajasta sekä oppilashuollon henkilökunnasta. Kaikki oppilaat ovat aineenopetusjärjestelmässä. Tulevan lukuvuoden kehittämiskohteita ovat monialaiset oppimiskokonaisuudet ja laaja-alaisen osaamisen tuominen osaksi toimintakulttuuria sekä lukutaidon edistäminen sen laajassa merkityksessä. Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä. Oppimisen ja kasvun tukena on mahdollista hyödyntää kallioista metsää, vieressä olevia Ankkalampea ja urheilupuistoa sekä hyviä julkisia yhteyksiä.

Haemme osaavaan ja luovaan opettajajoukkoomme musiikin lehtoria. Edellytämme valittavalta hyvää oppilaan kohtaamisen taitoa, oma-aloitteista työotetta ja halua osallistavaan musiikkikasvatukseen. Arvostamme rakentavaa ja ratkaisukeskeistä yhteistyötä kotien ja työyhteisön kanssa. Edellytämme peruskoulukokemusta ja hyviä ammatillisia taitoja musiikin opettajana sekä kykyä käyttää sujuvasti kaikkia koulunpitoon liittyviä järjestelmiä (esim. Wilma, Google). 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  kykyä ja halukkuutta tehdä yhteistyötä ja vahvistaa omaa osaamista eri koulujen musiikinopettajien verkostossa.

Luemme eduksi:  monipuolisen kokemuksen musiikkikasvatuksesta ja erilaisista musiikkiproduktioista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. 

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Rytilä Salla

040 521 2913

salla.rytila(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.