(Removed from publishing)

Legal Counsel
Liikennevakuutuskeskus

Original publication date 16.5.2019

Mitä tarjoamme?

Haemme Liikennevakuutuskeskukseen aktiivista ja oma-aloitteista lakimiestä vähintään vuoden mittaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Vastaat tehtävässäsi monipuolisten toimeksiantojen toteuttamisesta mm. asiantuntijapalveluiden, oikeudellisten palveluiden ja perintäpalveluiden parissa.

Tehtäväsi painottuvat pääasiassa liikennesektoriin, mutta tulet mahdollisesti perehtymään myös ympäristövakuuttamiseen. Laadit itsenäisesti eri oikeudenaloihin liittyviä muistioita, lausuntoja ja sopimuksia sekä huolehdit kansainvälisistä toimeksiannoista ja selvityspyynnöistä.

Pääset toimimaan ja kehittymään yhteistyössä vakuutusalan huippuosaajien ja laajan sidosryhmäjoukon kanssa (mm. finanssialan yritykset, ministeriöt, viranomaiset ja edunvalvontajärjestöt). Roolisi on monipuolinen: perehdyt kattavasti eri vakuutussektoreihin ja projekteihin sekä toimit etulinjassa alan muutosten läpiviennissä ja liikenneturvallisuuden kehittämisessä.

Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa. Työyhteisömme on kehittymismyönteinen ja olemme pärjänneet hyvin Työterveyslaitoksen Parempi työyhteisö -tutkimuksessa.

Mitä odotamme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja tunnet mahdollisesti jo entuudestaan vakuutustoimialaa ja lakisääteisiä vakuutuksia. Kertynyttä kokemusta tärkeämpinä pidämme kuitenkin kiinnostusta vakuutusalaa kohtaan. Sujuvan juridisen tekstin tuottaminen ja suullinen argumentointi onnistuvat sinulta helposti. Pystyt työskentelemään vaivatta myös englannin kielellä.

Erityisesti arvostamme toimeen tarttuvaa, ratkaisukeskeistä työotetta. Olet ulospäin suuntautunut, itsenäiseen työhön kykenevä ryhmäpelaaja ja innostut uusista haasteista sekä työsi monipuolisuudesta.

Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja. Kysymyksiisi vastaavat LVK:n lakiasiainpäällikkö Visa Kronbäck (p. 040 450 4751) 23.5. klo 10-11 ja 27.5. klo 13–15 sekä rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Nissilä (p. 020 710 1271) 21.5. klo 12–13.

Täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6. osoitteessa www.psycon.com/jobs. Liitäthän mukaan CV:si.