(Removed from publishing)

LEAN-AMMATTILAISTA
Parma Oy

Original publication date 14.1.2019

Nykyisen tehtävän haltijan siirtyessä uusiin haasteisiin talon sisällä haemme


LEAN-AMMATTILAISTA


Kehitämme Parmassa jatkuvasti työmenetelmiämme ja – tapojamme, johon olennaisena osana koko Consolis-konsernissa kuuluu Lean- ajatteluun pohjautuva jatkuva toiminnan kehittäminen, joka meillä kulkee nimellä CODE (Consolis Operations & Design Excellence).

Tehtävässä vastaat kehitystiimin jäsenenä omalta osaltasi Parmassa käynnissä olevista tuotannon ja toimintojen kehittämisprojekteista. Seuraat aktiivisesti kehityshankkeiden toteutumista, osallistut auditointeihin ja arviointeihin sekä tuet ja valmennat esimiehiä ja tehtaidemme henkilöstöä CODE- standardien osalta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, sekä kokemusta LEAN- pohjaisesta tuotannon kehittämisestä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä itsenäisen ja jämäkän työotteen, joita projektityyppisessä työympäristössä toimiminen edellyttää. Henkilönä olet innokas vastuunkantaja ja määrätietoinen muutoksen toteuttaja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Toimipisteesi sijainti on sovittavissa ja tulee olemaan jollain tehtaistamme Suomessa, lisäksi olet valmis matkapäiviin tehtaidemme välillä.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään ja kehittymään osaavan organisaatiomme tuella toimialan markkinajohtajan palveluksessa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.1.2019 mennessä henkilöstöosastollemme osoitteella elina.sollasvaara@parma.fi. Käytä viestissäsi otsikointia ”LEAN-ammattilainen”.